green paradiso

green paradiso

Posted by bojana nesic 
green paradiso
July 20, 2017 05:09PM
Pre nekoliko dana zavrsio se nas ovogodisnji odmor pa da napisem nekoliko crtica. Na preporuku prijatelja, ove godine smo letovali u kompleksu Green Paradiso, Dionisiu. Od svih privatnih smestaja u kojima smo prethodnih godina boravili, Green paradiso je u samom vrhu u odnosu na komoditet koji nudi. Sobe nisu velike ali dovoljne za prespavati i istusirati se ali su tu baste ispred soba kao i dva letnjikovca sa kuhinjom, skarama i svim potrebnim stvarima za pripremu hrane. Puno je sadrzaja za decu i odmor: igracke, mreze za ljuljanje, ljuljaske. Higijena je na visokom nivou u zajednickom prostoru a posteljina i peskiri se menjaju na 4/5 dana. U bujnom zelenilu koje okruzuje studia, medju maslinama, stablima banana, bosiljka, origana, mir i tisina su garantovani a ako je raspolozenje za guzvu, na 5 min. kolima je Nea Flogita i na 10 min Nea Mudanja. Gospodja Ana, vlasnica i domacica ovog kompleksa je izuzetno poslovna i predusretljiva dama, uvek na raspolaganju za sve sto nam je bilo potrebno.
Plaza je na 5 minuta hoda od smestaja, uredjena i mirna a u okviru kompleksa je i parking. Internet je prilicno dobar.
Moram da priznam da smo se ove godine u Green Paradisu i nauzivali i odmorili pa ga zato toplo preporucujem svima koji vole ovakvu vrstu odmora.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
CAPTCHA
Message: